VOORJAARSABONNEMENT

VOORJAARSABONNEMENT

Met dit abonnement zet je de lente in met langverwachte geurige bloemen. 3 boeketten (22€/boeket) in april, mei en juni. Dat wordt heerlijk genieten.

 

VOORJAARSABONNENMENT XL

met dit abonnement breekt de lente pas echt uit! grote boeketten vol voorjaarsbloeiers (90€ ipv 99€ voor 3 boeketten in de maanden april,mei en juni!

.

 

SEIZOENSABONNEMENTEN 2022

EEN BOEKET PER MAAND 

Iedere maand krijg je van ons een vrolijk boeket seizoensbloemen. We spreken af waar je de boeketten komt afhalen: op ’t veld, in één van de bevriende winkels, op één van de lokale markten of aan huis geleverd (5 euro/boeket). Het seizoen loopt van april tot oktober. Dus dat zijn 7 (h)eerlijke boeketten. Kies je voor dit abonnement dan betaal je 154 euro. De start van het seizoen zal je opmerken door een verassingsboeketje gemaakt met de allereerste bloemen van op ’t veld.

 

2 BOEKETTEN PER MAAND

Dit abonnement zorgt ervoor dat je altijd een boeket in huis hebt staan. Je geniet van het glijden van de seizoenen want je mist geen enkele soort. We spreken af waar je je boeket komt afhalen: op ’t veld, in één van de bevriende winkels, op één van de lokale markten of aan huis geleverd (5 euro/boeket). Het seizoen loopt van april tot oktober: dat zijn 14 (h)eerlijke boeketten. Kies je voor dit abonnement dan betaal je 308 euro. De start van het seizoen zal je opmerken door een verassingsboeketje gemaakt met de allereerste bloemen van op ’t veld en op het eind van het seizoen in november ontvang je nog een bloemen verrassing, dit helpt je doorheen de bloemloze wintermaanden.

 

SLUIT JE AAN!

Abonnementenhouders zijn de belangrijkste motor voor onze bloemenkwekerij! Het is een win win voor beide partijen, Wij zijn zeker dat onze bloemen een vaas vinden, abonnees zijn verzekerd van de meest bijzondere bloemen van op ons veld.

 

BIJZONDERE ABONNEMENTEN

we hebben ook een 

ZOMERABONNEMENT

of een 

NAZOMERABONNEMENT