bloemstuk in abonnementsvorm

hoe werkt het

De bloemstukken worden wekelijks, 2 wekelijks of maandelijks geleverd. Je kan al een bloemstukabonnement krijgen vanaf 65€/stuk. 

De bloemen zijn kraakvers van op ons veld en worden in een bijpassende vaas/container ter plaatse geleverd. We overlopen samen wat de wensen zijn en waar de bloemen geplaatst worden. Perfect abonnement om een etalage/winkel/bureauruimte/vergaderzaal/receptie op te fleuren. 

 

Neem contact op en dan overlopen we uw vraag en bezorgen we een offerte.

.

 

Jaarabonnement

1 BOEKET PER MAAND 

Iedere maand krijg je van ons een vrolijk boeket seizoensbloemen. We spreken af waar je de boeketten komt afhalen: op ’t veld, in één van de bevriende winkels, op één van de lokale markten of aan huis geleverd (5 euro/boeket). Het seizoen loopt van april tot oktober. Dus dat zijn 7 (h)eerlijke boeketten. Kies je voor dit abonnement dan betaal je 154 euro. 

 

2 BOEKETTEN PER MAAND

Dit abonnement zorgt ervoor dat je altijd een boeket in huis hebt staan. Je geniet van het glijden van de seizoenen want je mist geen enkele soort. We spreken af waar je je boeket komt afhalen: op ’t veld, in één van de bevriende winkels, op één van de lokale markten of aan huis geleverd (5 euro/boeket). Het seizoen loopt van april tot oktober: dat zijn 14 (h)eerlijke boeketten. Kies je voor dit abonnement dan betaal je 308 euro. 

 


Plukabonnement

Je kan kiezen voor verschillende modules als plukker:

abonnement op naam:

wekelijks plukken:  0.75€/steel. Je knipt wekelijks 20 stelen. 420€ voor een seizoen lang plukgeluk.

beurtenkaart

knippen met beurtenkaart 0.85€ of 0.90€/stengel

je koopt een beurtenkaart van 5 (90€)of 10 (170€) beurten. Deze kaart kan je delen met familie of vrienden. Je knipt telkens 20 stelen of een veelvoud hiervan wanneer het best past. 90€ of 170€.

Vrij knippen

Je kan ook vrij komen knippen in de pluktuin. Dan betaal je 1€ voor een steel