ZOMER ABONNEMENT

3 LARGE boeketten van 96€ voor 90€? Bestel je abonnement en ontdak onze bijzondere bloemen gedurende de maanden juli augustus en september. Stuur ons wanneer je een boekte wenst en wij doen de rest! Perfect voor gezellige tuinfeesten met vrienden familie een glaasje en een (h)eerlijke bos bloemen. 

Dit abonnement kan ook als geschenkbon.

Bestel ze voor midden juli!!!

Dank je voor je interesse in een bloemenabonnement. Voor ons zijn onze abonnees een grote steun! Momenteel willen we het een beetje eenvoudig houden dus heeft ons abonnement een vaste boeketprijs van 22 euro.

een maandelijks abonnement

Iedere maand krijg je van ons een vrolijk boeket seizoensbloemen. We spreken af waar je de boeketten komt afhalen: op ‘t veld, in één van de bevriende winkels, op één van de lokale markten of aan huis geleverd (5 euro/boeket). Het seizoen loopt van april tot oktober. Dus dat zijn 7 (h)eerlijke boeketten. Kies je voor dit abonnement dan betaal je 154 euro. De start van het seizoen zal je opmerken door een verassingsboeketje gemaakt met de allereerste bloemen van op ‘t veld.

 

twee boeketten per maand

Dit abonnement zorgt ervoor dat je altijd een boeket in huis hebt staan. Je geniet van het glijden van de seizoenen want je mist geen enkele soort. We spreken af waar je je boeket komt afhalen: op ‘t veld, in één van de bevriende winkels, op één van de lokale markten of aan huis geleverd (5 euro/boeket). Het seizoen loopt van april tot oktober: dat zijn 14 (h)eerlijke boeketten. Kies je voor dit abonnement dan betaal je 308 euro. De start van het seizoen zal je opmerken door een verassingsboeketje gemaakt met de allereerste bloemen van op ‘t veld en op het eind van het seizoen in november ontvang je nog een bloemen verrassing, dit helpt je doorheen de bloemloze wintermaanden.

.

 

 

Zowel de abonnementen als de beurtenkaart kan je als geschenk aanbieden. Digitaal is dat gratis, origineel ingepakt 10 euro.