een heerlijk boeket seizoensbloemen is uitbreidbaar met een extra geschenkbon of abonnement 🙂
de geschenkbon komt in de vorm van een kaart, vrolijk ingepakt. Deze moet dan afgehaald worden of geleverd. Digitaal opsturen is natuurlijk ook mogelijk.
Het bloemstuk wordt voor jou persoonlijk op maat gemaakt in een unieke, handgemaakte keramiekvaas. Voor jou bloemstuk kan je specifieke wensen doorgeven. bv. waar komt het stuk te staan, welke kleurtinten (beperkt mbt wat groeit en bloeit) en ook de prijs kan je bij opmerkingen doorgeven. Vanaf 60€
Steek je graag je handen uit de mouwen op moederdag? Dit pakket bevat naast een boeket twv 34€, ook nog 3 dahliaknollen om te planten in pot of tuin, en een zadenmegeling voor een eigen kleine zomerpluktuin. Een moederdagpakket is ook uitbreidbaar met een geschenkbon of abonnement natuurlijk 🙂
Dit abonnement is een seizoen vol bloemen. Het eerste boeket wordt voor moederdag gemaakt en daarna is er elke maand of tweewekelijks een nieuw boeket. (tot oktober) 7 of 14 boeketten= 7 maanden bloemenplezier. Speciaal voor moederdag komt het eerste boeket in een extra feestelijke editie.
onze zone volgt grosso modo te taalgrens van Ath richting Kortrijk.
Indiquez votre adresse ou l'adresse où les fleurs doivent être livrées.
Veuillez indiquer les coordonnées de votre entreprise pour la facture (nom, adresse, numéro de TVA).
Hier kan je nog opmerkingen kwijt mbt je bestelling. Zo kan je ons, indien nodig, specifieke wensen meedelen mbt het boeket of de levering. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Na bestelling ontvang je een factuur met de betalingsmogelijkheden op het opgegeven emailadres.