Moederdag zonder een bloemetje dat kan toch niet. Kies natuurlijk gekweekte seizoensbloemen van bij ons. We bieden verschillende moederdaggeschenken aan. een boeket, een kadobon voor een boeket, een seizoensabonnement, workshop of handgemaakte vaas gevuld met bloemen. Bestel hieronder wat je wenst voor donderdag 11 mei.

een heerlijk boeket seizoensbloemen is uitbreidbaar met een extra geschenkbon of abonnement 🙂
3 ecologisch geteelde, gecontroleerde dahliaknollen en enkele zaden voor plukbloemen. Leg zelf je vierkante meter pluktuin aan voor bloemen de hele zomer lang. pakket uit te breiden met een geschenkbon of een abonnement!
Dit abonnement is een seizoen vol bloemen. Het eerste boeket wordt voor moederdag gemaakt (mooi, groot boeket twv 30€) en daarna is er elke maand een 'normaal' seizoensboeket. (tot oktober) 6 boeketten= 6 maanden bloemenplezier. Leveren kan (5€/boeket)
De vazen zijn unieke handgemaakte stukken van Baerteljee ze zijn heel mooi afgewerkt en mogen in de vaatwas. De bloemen worden door ons in de vaas geschikt.
2.5u durende workshop met info over planten, vorm en kleur theorie en praktische tips. Zelf bloemen knippen, hoe ze best te bewaren, schikken van een bloemstuk. De data binnenkort op de website.
onze zone volgt grosso modo te taalgrens van Ath richting Kortrijk.
Geef hier jouw adres of het adres waar de bloemen geleverd dienen te worden.
Geef hier je bedrijfsgegevens in voor het opmaken van de factuur.(naam, adres, BTW-nummer)
Hier kan je nog opmerkingen kwijt mbt je bestelling. Zo kan je ons, indien nodig, specifieke wensen meedelen mbt het boeket of de levering. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Na bestelling ontvang je een factuur met de betalingsmogelijkheden op het opgegeven emailadres.